Masterclass: Visueel ‘praten’ met kinderen

Masterclass: Visueel ‘praten’ met kinderen

Wat zou het toch fijn zijn als we bij kinderen in hun hoofd zouden kunnen kijken. Als we zouden weten wat ze denken, bedoelen, wat ze voelen en hoe zij de wereld zien.

Want als er iets is waar wij als volwassenen soms tegenaan lopen, is het wel de communicatie met (onze) kinderen.
Of het nu je eigen kind is, het kind in je klas of op school of op je werk.

In de praktische Masterclass: ‘Visueel ‘praten’ met kinderen over emoties’ leer je 4 manieren om op een visuele manier met je kind te praten.

Over de trainer:
Sandra Kleipas stelde zich na een jeugd vol hobbels bobbels, therapeuten en onbegrip de missie om een andere manier van begeleiden te vinden. In de afgelopen 10 jaar ontwikkelde ze in haar praktijk een manier van werken waarbij ze kinderen, jongeren en volwassenen op een visuele manier leerde communiceren met hun professional.
Inmiddels leidt Sandra therapeuten, leerkrachten, artsen, medewerkers uit de (geestelijke) gezondheidszorg, kinderopvang en coaches op om hetzelfde toe te passen, alles met uitzonderlijke diepgang in de begeleidingsprocessen.

Over deze masterclass

Al lange tijd kreeg Sandra de vraag om ook een instap opleiding te voorzien voor ouders en andere geïnteresseerden (naast de huidige opleiding voor professionals). Dit maakt dat Sandra deze live-online masterclass schreef waarbij ze jou als ouder, leerkracht of medewerker uit de kinderopvang, …, leert:
– Wat maakt dat visueel ‘praten’ zo effectief en aangenaam is (voor jou en je kind)
– Wat belangrijk is als je visueel ‘praat’ met kinderen
– Hoe je effectief aan de slag gaat (incl. een materialenset die je per post ontvangt, waarmee je tijdens de masterclass gaat oefenen en nadien verder mee aan de slag kunt gaan)

Deze avond van ongeveer 2,5 uur is zeer praktisch. Uiteraard krijg je tijdens deze avond theorie voorgeschoteld, je gaat echter vooral aan de slag om dat toe te passen wat jij graag wilt leren DOEN!

Doelgroep
(Groot)ouders, leerkrachten, medewerkers uit de kinderopvang en anderen die laagdrempelig willen instappen om te leren werken met materiaal tijdens gesprekken (over emoties) bij kinderen.
Toe te passen vanaf de leeftijd van 2,5/3 jaar.

Praktische informatie 
Wanneer:
VOLZET 7 december van 19.30u-22u
Nog plaatsen: 20 januari 2022
19.30/22u (mogelijke uitloop tot 22.30u)
Waar: Online (link ontvang je enkele dagen op voorhand)
Inclusief: Een materialenpakket dat je thuisgestuurd krijgt t.w.v. € 32 euro
Kostprijs:
Tot 31/12/2021 € 97 euro incl. materialenset t.w.v. 32 euro en excl. verzendkosten (6,95)
Na 31/12/2021 € 117,0 incl. materialenset t.w.v. 32 euro en excl. verzendkosten

Let op! Beperkt aantal plaatsen.
Inschrijven mogelijk tot 7 januari 2022 ivm verzenden van de materialen-sets.

Inschrijven kan via de roze knop.

LET OP! SCHRIJF NIET IN MET EEN ‘LIVE’ OF ‘HOTMAIL’ ADRES, DEZE MAILADRESSEN  (GEEF EEN ANDER MAIL ADRES OP) KRIJGEN DE LINK NAAR DE MASTERCLASS VAAK NIET AAN!

 

 

 

Deze masterclass valt onder de algemene voorwaarden van Inside, de inhoud van de materialen set kan verschillen met de afbeelding en onderling, echter de inhoud zal voor iedereen hetzelfde zijn.