Soul story try out box

Daar zit je dan, in je zetel, achter je computer of misschien zelfs in de auto..
Al even vraag je je af… hoe zit het eigenlijk met de Soul-story try-out box van Sandra?

Eindelijk kan ik je alles vertellen en geef ik je ook een datum … wanneer je officieel kan intekenen voor de Try-out.

Wat?
Het volledige try-out pakket bestaat uit:
👉🏻 Een uitgebreide hand-out voor minimaal 1 jaar.*
👉🏻 Een houten, 120 delen tellend handgemaakte materialen set twv 80 euro (officiële verkoopprijs)
👉🏻 Een super/intervisie sessie van ruim 2,5u
👉🏻 Extra korting wanneer je op de eerste dag inschrijft
👉🏻 Extra materiaal (dat nog een verrassing is) indien je de set aankoopt met materialen box.
👉🏻 De vraag om jouw ervaring met mij te delen

Datum en kosten
Vanaf 20 juli om 20u komt deze try-out set in zeer beperkte oplage beschikbaar de eerste 24 uur krijg je daarnaast 20 euro korting en betaal 102 euro ipv 122 euro (de originele prijs van dit pakket is trouwens 197 euro) incl. btw

Hoe aanmelden?
Op 20 juli 2024 om 20u kom jij via www.Soulstory.be op de pagina terecht waar jij je kunt opgeven voor de try-out. Mochten er nog plaatsen voor de try-out over zijn gaat de prijs op 21 juli om 20u omhoog zorg er daarom voor dat je je tijdig aanmeld.

Welke Materialen set?
In onderstaande video laten we zien welke materialen set er in het pakket zit.
Belangrijk om te weten: De materialen set zal voor de mensen die het volledige pakket aankopen aangevuld worden met nog enkele verrassingen 🙂

Verzenden van het pakket?
Wanneer je het pakket met materialen kiest ontvangt je een in Europa (Catalonië) ecologisch verantwoorde, handgemaakte houten materialen set.
We gaan er voor zorgen dat deze set met liefde voor je is gemaakt en na aankomst bij ons wordt ingepakt (waarbij je zoals we beloofde wat extra’s verrassingen  toevoegen) en deze tussen 26 augustus en 8 september 2024 per Post NL bij je thuis aankomt.

Heb je de materialen set al? 
Er gaat op verzoek ook de mogelijkheid komen voor enkelen (zeer beperkte groep) om het volledige pakket zonder materialen aan te kopen. Zij betalen de eerste 24 uur 68 euro en daarna (indien er nog plaatsen zijn) 88 euro voor het volledige pakket zonder de materialen. Belangrijk: je hebt voor de hand-out en de inter/supervisie de materialen set nodig.

*Waarom maar een jaar toegang?
Daar waar jij overal ‘levenslang’ toegang krijgt gaat dat steeds over het ‘leven’ van een product… zolang de aanbieder zijn abonnement betaalt van het programma waarmee het gemaakt wordt, heb jij toegang.
Mijn intentie is je heel lang toegang te geven… dat is minimaal 1 jaar met een intentie op langer… om er langer gebruik van te maken worden er geen kosten aangerekend, het is gewoon een cadeautje van mij aan jou.

Kortom, zet je wekker voor 20 juli om 20u en dan heb ik jou heel graag in het test/try-out team van de Soul Story box waarin je naast een mega uitgebreide hand-out ook echt les krijgt van mij!

-= Sandra Kleipas

FAQ:

🌀 Het ‘1 jaar online’ zijn is dat digitaal?
Ja! De hand-out is online gezet gezien er audio en video in gebruikt wordt

🌀Is de inter/supervisie online of offline?
De intervisie gaat online door, volledig in begeleiding door mijzelf en incl een uitgebreide vragen ronde