Lezing ‘ Gevoelige kinderen met een sterke wil hoe voed je ze op’

Info-sessie ‘Gevoelige kinderen met een sterke wil hoe voed je ze op’

Deze info-sessie is voor alle ouders, opvoeders en (social) professionals (onderwijs, coaches, therapeuten, zorg en welzijn) die zich graag verder willen verdiepen in de wijsheid van deze kinderen en zichzelf.


We bespreken onder anderen:

– Wat goed is om te weten over de gevoelige en sterke wil kant van deze kinderen en hoe je daar beter op kunt anticiperen
– Wat gevoeligheid en sterke wil samen doet en je niet in opvoed-boeken leest maar wel werkt
– Welke handvatten en tips je direct meer rust, begrip en plezier opleveren
– Wat je best over jezelf te weten komt als je woont en/of werkt met deze kinderen
– Wat er zo leuk is aan deze kinderen en hoe je daar nog meer van kunt genieten

TIP: Dragen jullie samen het ouderschap? Kom dan samen naar de lezing zodat je  beide de inzichten krijgt om er direct mee aan de slag te gaan!

Over de spreker:
Sandra Kleipas spreekt al ruim 10 jaar over gevoelige kinderen, jongeren en volwassen waarbij sterke wil niet meer weg te denken is.

Waar ze vanaf haar 20e zichzelf terug probeerde te vinden in ‘wie ben ik als ik samen werk met mijn gevoelige en sterke wil kant’ ontdekte ze ook dat het stiefouderschap (sinds 2005) van een sterke wil kind ook zijn interessante (en uitdagende) kanten heeft. Sinds 2009 is ze daarbij moeder geworden van een gevoelig-sterke wil zoon waarbij ze ziet dat niemand haar meer te leren heeft als hij.

In 2012 richte Sandra haar coach en training bedrijf op om hier rond meer bewustwording en vooral een passendere kijk en begeleiding op te geven (en aan te leren aan anderen social professionals). Daarbij ontwikkelde ze meerdere methodes, publiceerde ze enkele boeken en ontving ze in 2019 op het HSP-congres de publiekprijs tot HSP Professional van het jaar in de categorie onderwijs en opvoeding.

Deze info-sessie is geen saaie lezing, het is een reis door de informatie die je direct aan zet tot denken en de volgende ochtend al de mogelijkheid geeft om op een aangename(re) manier met het gevoelige kind met een sterke wil aan de slag te gaan.

Wil jij er bij zijn?
Bestel jouw tickets via de roze knop

Locatie: Tuinzaal Warande
Warandestraat 42 Turnhout

Tickets: 15 euro per persoon incl.infographic met de meest besproken tips

Regularbird (10-25 mei 2023): 20 euro per persoon
incl. infographic met de meest besproken tips