Online Masterclass: ‘Groepsdynamiek in het onderwijs’

Inschrijvingen voor deze online masterclass zijn gesloten.
Je kunt wel via www.sandrakleipas.com/onderwijsdynamiek de hand-out en checklist voor de groepsdynamiek in de klas downloaden

 

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van groepsdynamiek en hiërarchie in het onderwijs!

Ontdek hoe deze dynamica van invloed is op leeromgevingen en ontwikkel van zowel de leerlingen als de onderwijsteams en ga nadien aan de slag met de hand-out en checklist vol waardevolle inzichten.

Sluit je aan bij onze gratis masterclass en laat je inspireren door Sandra Kleipas – Procesvertaler met jaren langeervaring in (systemisch) kijken en werken met dynamieken van mensen en groepen.

Kosten: 
Gratis

Wanneer?
13  november 2023 van 19.30 tot 21.30u (incl. pauze).
Inloggen kan tussen 19.20u en 19.45u nadien is het helaas niet meer mogelijk om aan te sluiten (wel om de replay te bekijken)

Inschrijven kan via onderstaand formulier

Doelgroep:
Onderwijsprofessionals en social professionals die direct of indirect te maken krijgen met het onderwijs

Belangrijk:
👉🏻 Check na het inschrijven of je binnen 1 uur een mail van ons ontvangt (kijk anders in je spam) gezien je op dat zelfde mailadres ook de persoonlijke link van deelname ontvangt om deel te nemen en/of terug te kijken.
👉🏻 De masterclass is 7 dagen lang in replay terug te kijken (hiervan ontvang je een link op de dag na de masterclass
👉🏻 De gratis handout + checklist zullen na de masterclass beschikbaar komen (het is wel verstandig de masterclass te volgen alvorens de handout te gebruiken)
👉🏻 Deelname aan de live masterclass kan enkel met actieve camera en microphone,  het is helaas niet mogelijk om zonder actieve camera en microphone deel te nemen.
👉🏻 Vergeet de masterclass niet in je agenda te zetten!
👉🏻  Voor vragen kun je terecht bij: Team @ SandraKleipas.com

Inschrijven kan via onderstaand deelname formulier in te vullen: