(Familie)opstellingen dag

De patronen in ons leven vertellen veel over de systemen waarmee wij verbonden en soms zelfs in zijn ‘verstrikt’ geraakt zijn. Tijdens een opstellingsdag maken we deze patronen, verbonden aan het systeem zichtbaar.

Rollen
Er zijn op zo’n dag verschillende rollen.
– De vraagsteller (maximaal 3 per dag)
Dit is de persoon die een persoonlijk vraagstuk inbrengt waarbij we m.b.v. de representanten en/of materiaal de patronen inzichtelijk maken.
– De representant (maximaal 16 per dag)
Dit is de persoon die gevraagd kan worden om deel te nemen aan een opstelling, ervaring is niet nodig, dit proces wordt stap voor stap begeleidt.
– De opsteller / begeleider
In dit geval Sandra Kleipas (met meer dan 12 jaar ervaring heeft zij inmiddels een hele eigen manier van opstellen, stap voor stap zal zij elke opstelling begeleiden.

Vorm
(Familie)opstellingen worden gegeven in veel verschillende vormen… zo ook op deze opstellingsdag. Er zullen 3 (met de mogelijkheid tot 4 vragen worden ingebracht op deze dag). Deze 3/4 vragen zullen allemaal dmv een opstelling met mensen en materiaal worden uitgewerkt.

Extra
De dag wordt extra bijzonder afgesloten met een groepsopstelling waarbij iedereen aan een eigen stuk in zijn proces kan werken (als hij/zij dat wenst).
Deze ‘grote opstelling’ is uniek in het werk van Sandra Kleipas en zal nog een tijd in je systeem nazinderen.

Deze dag valt onder de begeleiding van Sandra Kleipas en een team van 2-3 assistenten.

Praktische informatie
Eerst volgende opstellingsdag: 8 april 2023
Tijden: 9.30 start uur en einde tussen 17/18u
Locatie: Tuinzaal – Warandestraat 42 in Turnhout

Investering
3 x Vraagsteller: 150 euro incl. btw, lunch, koffie, thee en water (Volzet)
16x Representant 85 euro incl. btw, unch, koffie, thee en water
Van de kosten gaat 25 euro naar lunch en 25  euro naar de zaalhuur

De plaatsen voor vraagstellers zijn inmiddels volzet, wel zijn er nog plaatsen voor representanten, je kunt je hiervoor inschrijven via de roze knop