Overnachten

TOAST Hoogstraten (www.toasthoogstraten.be)
Wanneer je gastvrij ontvangen wilt worden, rustig wilt overnachten en dat op een steenworp afstand van ons pand, dan is TOAST hoogstaten echt iets voor jou. Met passie voor mensen en eten legt het team jou graag in de watten!

< 10 wandel en 4 auto minuten vanaf onze locatie>

Fragaria ( www.fragaria.be )
1 dorp (Minderhout) verder dan onze trainingslocatie ligt Fragaria.
Deelnemers die op deze prachtige plek verbleven tijdens onze trainingen gaven het o.a. de woorden: gastvrij, luxe en heerlijk mee!
Deze locatie ligt 7 auto minuten vanaf onze locatie.

Broekhuisje  (www.hetbroekhuisje.com
Wil je echt even helemaal tot rust komen, een plekje in de natuur helemaal voor jou/jullie alleen? Het broekhuisje is een ruim opgezet huisje midden in het groen met een heerlijk bad, bed en veel privacy. Het vertoeven op deze plek brengt je helemaal tot jezelf na een (volle) trainingsdag.
Deze locatie hebben we (ook) zelf uitgetest en is wat ons betreft met vlag en wimpel geslaagd als het gaat over 'tot rust komen', luxe en genieten!
< 25 auto minuten vanaf onze locatie>

Tuin der zinnen (www.tuinderzinnen.be)
Wanneer je dichtbij en budgetvriendelijk in de omgeving wilt overnachten is Tuin der zinnen zeker een mooie plek om jouw overnachting te boeken na een (volle) trainingsdag.

< 9 auto minuten vanaf onze locatie>

De Rijcke rust  (www.derijckerust.be)
Wanneer je landelijk en budgetvriendelijk in de omgeving wilt overnachten is De rijcke rust  een aangename plek om tot rust te komen na een drukke trainingsdag!

< 13 auto minuten vanaf onze locatie>

Biesvenhof (www.biesvenhof.be)
Deze gloednieuwe B&B is landelijk gelegen en met heel veel passie en liefde ingericht en uitgebaat. Even rustig weg-dromen na een dag vol informatie is hier dan ook niet moeilijk.

< 16 auto minuten vanaf onze locatie>