Soulfood

Soulfood workshop…
Jouw Magische start van 2024 

Ben je klaar om 2023 achter je te laten en 2024 te verwelkomen?
Gun jezelf een goede start van het jaar zodat je jouw verlangen(s), intenties en dromen helder hebt aan de start. Dan voegen wij er vervolgens samen met jou de Soulfood-magie aan toe.

Wat is Soulfood?

Soulfood is niet zomaar een workshop; het is een (wereld)reis naar binnen, een ontmoeting met je diepste verlangens en een ont-moeting met jezelf en andere vrouwen zoals jij. Deze magische ervaring biedt een combinatie van wijsheid, inzichten en praktisch materiaalwerk om je te begeleiden bij het helder krijgen en verankeren van je intenties voor 2024.

Wat kun je verwachten?

🌟 Diepgaand Materiaalwerk: We zullen samen de kracht van materiaalwerk verkennen, waarbij je je intenties visueel tot leven brengt en ze in de wereld verankert.

🌟 Inspirerende Informatie: Laat je inspireren door Sandra Kleipas die jou en de rest van de groep mee neemt in enkele uren vol vrouwelijke wijsheid.

🌟 Magische Momenten: En een workshop als deze kan niet zonder de magie van het inzicht… dus ook jouw inzichten voor 2024 geven we je zeker mee!

Voor wie is deze workshop?
Soulfood is speciaal gecreëerd voor vrouwen die zich willen verbinden met hun diepste verlangens, hun doelen helder willen krijgen en een krachtige intentie willen zetten voor 2024. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, carrière-uitdagingen wilt aangaan of gewoon meer vreugde in je leven wilt brengen, deze workshop is voor jou.

Wanneer en waar?

Wanneer:  13 januari 2024
Ochtend groep : van 8.45u tot 12.45u
Middag groep: van 14.15u tot 18.15u
Waar: Tuinzaal – Warandestraat te Turnhout (BE)
Investering: €88,- per persoon -Alles ingebrepen

(Dit bedrag is opgebouwd uit: 28 euro locatie kosten + 10 euro koffie, thee, water + materiaal + 50 euro Workshop)
Gegeven door: Sandra Kleipas, ervaren spreker, trainer en proces begeleider

Hoe meld ik me aan?

KLIK HIER om je aan te melden voor de ochtend groep (plaatsen gaan het snelste)
KLIK HIER om je aan te melden voor de middag groep