Soul-Story try-out

Stel je voor…

Na een lange dag werken ontvangt je een pakket dat je met een glimlach opent. Dit is niet zomaar een pakket, maar iets waar je al een tijdje naar uitkijkt. Uit het pakket komt een uitgebreide, houten (ruik je het al?) handgemaakte set materialen tevoorschijn.

En in plaats van te denken ‘Ja, en nu?’ kun je direct aan de slag! Want toen je dit pakket bestelde, kreeg je er ook een uitgebreide hand-out en een live (online) intervisiesessie bij, exclusief toegankelijk voor degenen die net als jij dit try-out pakket hebben besteld.

Gaat je hart al sneller kloppen?
Zet je dan via onderstaand formulier op de ‘JA! Ik wil dit graag try-outen’ lijst

Binnenkort vraag ik een groep social professionals*  of zij (jij?) dit willen uitproberen. Naast het prachtige pakket, de hand-out en de online-live intervisie, wil ik hen (jou?) ook vragen achteraf hun ervaringen met me te delen.

Hoe werkt het?
-> Jij zet je op de ‘JA! Dat wil ik’-lijst.
-> Ik laat je binnenkort weten wanneer je je kunt opgeven voor deze try-out
-> Jij kunt je dan beschikbaar stellen om deel te nemen, aan kostprijs

* Wie rekenen wij onder social professionals?
Elke professional (of aankomend professional) die beroepsmatig aan de slag is of gaat met kinderen, jongeren en/of volwassenen en hen op een passende manier wilt begeleiden. Dat kan zijn in het onderwijs, maatschappelijk werk, gezondheidszorg, gemeenschapszorg, geestelijke gezondheidszorg, reclassering, ….