Bedankt Amersfoort! Congres voor elke mentor

Toen mijn uitgever Scrivo Media vroeg of ik een workshop (later werden dat er 2) wilde verzorgen op het congres ‘voor elke mentor’, gaf ik mezelf een grote uitdaging.

😩Leerkrachten
Spreken voor leerkrachten (ook al spreek ik heel vaak) is wel een dingetje gebleken in het afgelopen jaar. Daarom besloot ik te vertellen (een volledig nieuwe presentatie te maken) met als titel ‘ Wat komt er terecht van die ongeconcentreerde onderpresteerders?’.

WoW 😍
Ik kan je zeggen…. de reacties waren zo verbluffend…. zo dankbaar en zo liefdevol…. WoW…. wat werd deze presentatie goed ontvangen!!! Wat ben ik dankbaar dat ik dit mocht delen, dat ik mensen mocht inspireren en dat er heel wat van deze mensen waren die me nadien in de gangen, pauzes en lunch aanspraken om te vertellen wat het verhaal met hun deed en hoe ze (of ze) het wilde gebruiken (en natuurlijk mag dat).

Ik glim nog even door…. dankbaar voor deze dag. Bedankt Scrivo om aan mij te denken. bedankt organisatie en deelnemers… Dit was een mooie afsluiter voor mijn sprekersjaar 2017!

Film…
Mocht het geluid en beeld dat ik gemaakte heb goed zijn zal ik een stukje van de presentatie met jullie delen…. hier op Facebook!

Maar nu rustig en volledig nagenietend veilig naar de #Kleinefilosoof en dan naar huis!

#Dankbaar #liefdevol #welkom #ongeconcentreerdeonderpresteerder#yesyoucan #yeswecan