Loyaliteit

Rustig zitten en opeens merken dat je vragen hebt in jezelf over loyaliteit.
Het overkwam mij gister tijdens het tekenen.

Dat gevoel
Waarbij ik heel goed kan voelen dat ik in mijn contacten en samenwerkingen nog bewuster wil kiezen voor verbinding voor mijn ‘innerlijke ja’…. en niet omdat het goed zou zijn volgens mijn hoofd of ‘voor de zaak’.

Samen- werken
Voel je hoe samen- zijn en samen -werken wereldwijd in vraag wordt gesteld? Ik vind het zalig om daar in mee te laveren, te groeien, te voelen, te zien, ervaren en delen.

Voel jij het ook?
De intensiteit van loyaliteit is hierin zo heerlijk voelbaar. Loyaal zijn aan jezelf…. wat wil jij? Kun je voelen wat klopt…. durf je nee te zeggen om je ja te kunnen volgen?
Ook al zegt je hoofd dat iets (dat wat voelt als een nee) misschien een betere/slimmere keuze is?!

Ja
Het is niet altijd makkelijk om te voelen en daadwerkelijk te volgen wat een ja is…. loyaal te zijn aan jezelf en echt echt echt te doen waar je naar verlangt …

Zullen we…
Zullen we, als het voor jou klopt 😜, afspreken (en vooral ook met onszelf) dat we steeds vaker onze innerlijke ja volgen? Dat we de durf (gaan) hebben om te voelen wat er nodig is om je verlangens waar te maken en dus op jezelf te vertrouwen?

Okay! Deal!!!! Oh, en laat me, als je wilt, weten hoe het gaat…

Wat je kan helpen? Print bijvoorbeeld dit #innerpeople tekeningetje uit en hang het op een plaats waar je vaak (voorbij) komt… hij herinnert je aan de loyaliteit in en aan jezelf!!!!

Heel veel succes! Yes you can!