Nieuw avontuur

Het blijft in me zitten… ik noem het het organisatie monster.

Keer
1x in de zoveel jaar voel ik het kriebelen en friemelen. Ik stel het dan nog even uit maar uiteindelijk kan ik er niet meer omheen.

Groot
Ik herken het kriebeltje uit duizenden… en dan begint het.
– Wat wil ik
– Wat zou leuk zijn?
– Waar?
– Voor wie?
– Met wie?
-….

Vanzelf
Als vanzelf maak ik in mijn hoofd een draaiboek. Het leukste van allemaal vind ik om te zien, op de dag zelf, ofdat dat wat ik bedacht heb en ik elkaar gestoken heb, ook daadwerkelijk klopt.

Twee
Na 2 voor mij, succesvolle edities van ‘de dag vd Beelddenker’ vond ik het tijd worden voor iets anders.

Eentje
Volledig in mijn eentje schreef ik daarom een draaiboek voor een super mooie familiedag, midden in de natuur.

Met
Met een overdekte markt van ruim 200m2
Met gegidste rondleidingen, workshops voor kinderen, (groot)ouders, volwassenen en professionals = echt en unieke zaaalige sprekers (die niet altijd in het ‘wild’ te zien zijn 🙈😂) , iedereen die ik vroeg zei direct ja! Hoe cool is dat!

Grens-klopt
Het is pal op de grens tussen België en Nederland. Op een mooie zomer-dag liep ik spontaan tegen deze waanzinnige locatie aan…. dan weet je dat het klopt en kan ik er niet meer onderuit!

Go!
Hoewel ik op de dag zelf een tof team heb dat komt helpen, organiseer, print, bedenk, schrijf, maak etc. Ik alles zelf. De site, het plan, de planning, zelfs de speurtocht zal ik zelf maken. Alsof ik dat, eens in de zoveel jaar nodig heb.

Kind
Het is een beetje als het krijgen van een kind. Mocht je kinderen hebben… ik weet niet hoe het bij jou was maar direct na de bevalling wilde ik echt geen kind meer.. Later ben ik echt wel gaan twijfelen (uiteindelijk bleef het er 1 maar toch).

Vroegen
Maar jullie vroegen er al zo lang achter… en het lijkt me gewoon leuk om de kans te krijgen om jullie en jullie kinderen te ont-moeten!

Werk
Het organiseren is een monster klus. Eenmaal er midden-in (vooral als de datum nadert) denk ik… oh Kleipas wat heb je jezelf toch weer aangedaan (vooral omdat ik wil dat het tot in de puntjes verzorgd is voor iedereen)!

Stiekem
En eigenlijk komt dat stiekem ook omdat ik het mega spannend vind. Deze keer nog meer omdat ik nooit eerder iets voor gezinnen deed maar vooral voor professionals.

Hoe dan ook… 9 mei gaat een top dag komen.
Gisteravond werd de site gelanceerd en jullie zijn volop begonnen met tickets inslaan (waarvoor mijn grote dank!)

Ik werk nog even door en kijk er ondertussen alvast naar uit 👋🏻👋🏻👋🏻

-= Sandra

Meer info over de innerpeople lentedag: www.Innerpeople.be