Behoorlijk onder de indruk

Via HSP Congres kreeg ik al een tijdje geleden de lijst met al jullie stemmen en feedback… waardoor jullie mij ‘bekroonden’ met de titel ‘HSP professional van het jaar’.

Niet
Tot woensdag toe had ik ze (nog) niet gelezen, het voelde zo raar, het document te openen.

Sessie
Maar na de sessie (bij mijn mentor) van afgelopen woensdag, waarbij ik gewerkt heb aan een groot persoonlijk stuk… voelde het heel goed om toch te kijken.

8 pagina’s
En niet normaal! 8 pagina’s (met klein lettertype) vol met zo veel lieve reacties…

Hierbij enkele die me raakte:

Chantal: Ze benadrukt de mooie sterkte punten en geeft goede bruikbare direct toepasbare tips voor als kinderen begeleiding nodig hebben bij teveel prikkels. Dit alles met humor en veel betrokkenheid.

Edith: Sandra snapt het écht. Ze werkt vanuit haar hart en geeft mooie en heel bruikbare adviezen.

Jurgen: Ze begeesterd en emotioneert met haar verhalen en rake observaties over het leven als hooggevoelig mens. Waardoor ik mijn lief en zoon beter begrijp. Ze geeft je steeds een zetje in de goede richting.

Amy: Omdat Sandra zo ECHT is, dingen deelt om mensen te helpen en niet om er zelf beter van te worden. Omdat ze bereid is om net dat extra’s voor haar cliënten te doen. Omdat ze boven alles gewoon moeder en vrouw is en je het gevoel geeft dat je je best doet.
Omdat ze levendig en inspirerend spreekt.
Gewoon om wie ze is.

Dit was maar een greep uit 1 pagina…
Ik heb nog niet alles gelezen maar ga dat zeker nog doen. Het is ongelofelijk en niet in woorden uit te drukken hoe het voelt om al jullie woorden te lezen.

Dank ! Dank ! Dank jullie wel